Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.
Evenemangs-serie Evenemangs-serie: Myspaddling

Myspaddling

16 juni, kl 16:00 - 18:30

Endast för medlemmar

Myspaddling innebär behaglig kustnära paddling. Vi paddlar inomskärs, stannar till för att äta medhavd fika och umgås en stund, för att sedan paddla tillbaka.


För vem?

Myspaddling passar dig som tycker om stillheten som kajakpaddling innebär men inte är intresserad av att paddla när det regnar, blåser eller vara ute på öppet vatten. Myspaddlingen är stillsam naturupplevelse under behagliga förutsättningar helt enkelt. Kanske passar detta även dig som nyligen börjat och ännu inte byggt upp ditt förtroende för att ta dig an en mer äventyrlig form av paddling. Tidsåtgång ca 2,5 h

Bakgrund

Jag som håller i detta pilotprojekt heter Kaisa. Jag började paddla förra sommaren. Jag insåg snabbt att mitt mål med paddlingen inte var känslan som infinner sig när man sitter i kajaken och blickar över öppet vatten eller adrenalinpåslag som man får när det går vågor. Det jag vill, är att uppleva stillheten när jag i sakta mak ljudlöst glider förbi naturen.

I startskedet kommer Marlene att bistå oss med sin erfarenhet. Hon har paddlat i många år och har ledarutbildning för kajak.

Anmälan

Anmälan gör du genom att skicka ett sms med ditt namn till 0702885059 så lägger jag till dig i gruppen.

Observera

Myspaddlingen är schemalagd till söndagar kl 16.00. Om paddlingen blir av, styrs av väderleksrapporten på söndag morgon och notifieras senast kl 10 till de som anmält sig till gruppen via whatsapp.

Viktigt för alla deltagare att ta med sig:

  • Mat och dryck
  • Kläder anpassade efter vattentemperatur
    Använd gärna flera tunna lager + vindtät jacka och byxor. Då är det enkelt att justera antalet kläder på kroppen under turens gång. Läs mer om lämpliga kläder här.
  • Extra kläder i vattentät påse

Välkommna!

Detaljer

Datum:
16 juni
Tid:
16:00 - 18:30
Serie:
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Arrangör

Havskajakgruppen
E-post
havskajak@kalmarkanotklubb.se

Plats

Kalmar Kanotklubb
Ängöleden 10
Kalmar, 39236 Sverige
+ Google Map
Telefon
0480-149 77
Visa Plats-webbplats