ENGAGERA DIG!


Kalmar Kanotklubb är en ideell förening och är helt beroende av sina medlemmars engagemang för att vi överhuvudtaget ska kunna erbjuda de aktiviteter vi har idag och hålla våra kostnader och avgifter låga. TACK till er alla som ställer upp – stort som smått. Det finns många sätt att bidra till vår förening!

HUR KAN JAG BIDRA? – GÅ MED I EN GRUPP

Föreningen utgörs idag av flertalet mindre grupper med olika ansvarsområden för att driva vår verksamhet.

Anläggnings- och fastighetsgruppen
Driver arbetet med större och mindre underhåll av anläggningen och fastigheterna. Det är alltifrån gräsklippning, inköp av förbrukningsmaterial, soptömning till mindre reparationer, målning mm. Diane Balck, styrelseledamot, är sammankallande, välkommen att kontakta henne vid intresse eller frågor!

Canadensargruppen
Ansvarar för föreningens uthyrningsverksamhet för canadensare och är föreningens i särklass största inkomstkälla och en stor anledning till att vi kan hålla så låga avgifter. Som ny i gruppen får du en god genomgång i uthyrningsrutiner. För mer information, vg kontakta Annica Kristoffersson på kansli@kalmarkanotklubb.se.

Havskajakgruppen
Planerar och håller i aktiviteter inom havskajaksektionen ex prova-på-paddlingen, grund- och säkerhetskurser, medlemspaddlingen på onsdagar och turpaddlingar. Kontakt: havskajak@kalmarkanotklubb.se

Motionsgruppen
Bedriver regelbunden motions- och, i viss mån, tävlingsverksamhet för vuxna. Kontaktpersoner: Elin Ericsson, Frida Hultberg

SUP-gruppen
Bedriver regelbunden motions- och, i viss mån, tävlingsverksamhet för ungdomar och vuxna. Kontakt: sup@kalmarkanotklubb.se

Surfskigruppen
Bedriver regelbundna träningar och viss prova-på-verksamhet för vuxna. Kontakt: surfski@kalmarkanotklubb.se

MÖJLIGHET ATT BIDRA PÅ ”KONSULTBASIS” ALTERNATIVT ”FRILANS”

Vi vet att många medlemmar har många åtaganden och begränsad tid att engagera sig. Om det tar emot att gå med i en arbetsgrupp, ledargrupp etc så är vi mer än tacksamma om Du bara vill bidra med din kompetens inom ett område utan att för den sakens skull leda och styra upp en grupp för ett projekt. Vi är glada även för enstaka punktinsatser enl nedan:

  • ”Konsult”: Du kan bli någon som andra medlemmar kan rådgöra med inför ett uppdrag. Om Du t.ex. är målare måste du inte ingå i arbetsgruppen som rustar upp huset, men de som drar ihop arbetsgänget tar gärna emot tips på hur de ska utföra arbete på ett bra sätt.
  • ”Frilans”: har du kunskap/erfarenheter/spännande projekt inom ett område som relaterar till vårt gemensamma intresse paddling och som du vill dela med dig av via en föreläsning eller workshop är du varmt välkommen att kontakta oss! Alla förslag oavsett tid på året är tacksamma.

Vi hör gärna av Dig som har kunskap inom hantverk, språk, IT, områden som angränsar till paddling ex kartläsning, vädertolkning; Dig med en särskild inriktning/specialintresse inom paddling, eller vilka kunskaper som helst som kan bidra till vår verksamhet!

Det handlar om att dela med sig av kunskapen till andra helt enkelt. Kontakta vår kanslist Annica på kansli@kalmarkanotklubb.se för att meddela ditt intresse.

GUIDE: PADDLA MED KALMAR KANOTKLUBB
Här kan du läsa om våra olika sektioner och aktiviteter och vad som passar dig beroende på dina tidigare paddelerfarenheter.

EVENEMANGSKALENDER

« maj 2024 » loading...
M T O T F L S
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
ons 29

Onsdagspaddling

29 maj, kl 18:0020:30

KOMMANDE EVENEMANG

ons 29

Onsdagspaddling

29 maj, kl 18:0020:30
jun 02
jun 05

Onsdagspaddling

5 juni, kl 18:0020:30
jun 09

SENASTE NYHETERNA

Partners

Svenska Kanotförbundet
Säker & Trygg Förening
Ullmax
Godkänd Kanotcentral
KALMAR KANOTKLUBB | ÄNGÖLEDEN 10 | 39236 KALMAR | TEL: 0480-14977

© COPYRIGHT