Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inspirationskväll – Familjegruppen

26 maj, 2020, kl 18:00 - 20:30

Endast för medlemmar

Sommaren och paddelsäsongen närmar sig med stormsteg och trots osäkerheten som råder i pandemins fotspår så verkar ändå just kajakpaddling vara ett trevligt och relativt riskfritt sätt att umgås! Ni är flera medlemmar som hört av er om att ni är intresserade att vara med och evt bilda en Familjegrupp där föräldrar i föreningen ger sig ut och paddlar med sina barn och ungdomar.


Vi tycker därför det har blivit dags att bjuda in er till den utlovade inspirationskvällen “Att paddla med barn och ungdomar – Hur skulle en paddelgrupp för föräldrar och deras barn se ut?”. Vi som bjuder in er är tre “gamla” ungdomsledare som hoppas kunna bjuda er på inspiration och tips på aktiviteter, bra saker att tänka på, presentera kajakerna, samt prata lite om säkerhet och bidrag från våra förbund i samband med ungdomsaktiviteter!

Inspirationskvällen hålls (enbart för vuxna) tisdagen den 26/5 kl 18.00 nere i kanotklubben. Kaffe/te och tilltugg kommer att finnas. Vi kommer att vara både utomhus och inomhus.

ANMÄLAN

För att kunna planera lite önskar vi att ni anmäler er till elin.ericsson1988@gmail.com senast torsdagen den 21/5. Glöm inte att nämna evt allergier/specialkost. Passa gärna även på att ställa någon fråga eller skicka evt önskemål om vi ska prata om något särskilt som vi inte nämnt ovan!

Detaljer

Datum:
26 maj, 2020
Tid:
18:00 - 20:30
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, , ,

Arrangör

Ungdomsgruppen
E-post:
kalmarkanotungdom@gmail.com
Webbplats:
http://www.kalmarkanotklubb.se/ungdomstraning/

Plats

Kalmar Kanotklubb
Ängöleden 10
Kalmar, 39236 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0480-149 77
Webbplats:
http://ww.kalmarkanotklubb.se

Partners

Svenska Kanotförbundet
Säker & Trygg Förening
Ullmax
Godkänd Kanotcentral
KALMAR KANOTKLUBB | ÄNGÖLEDEN 10 | 39236 KALMAR | TEL: 0480-14977

© COPYRIGHT